4epoches logo3logo new small4

 
 Εμπορία Φυτών - Καλλωπιστικών Δέντρων - Υλικών Κηποτεχνίας
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
  Το καλάθι σας

Pest-con Spray για Κατσαρίδες / Κοριούς / Κουνούπια

Εκτύπωση
Τιμή πώλησης 8,00 €
ποσότητα φόρου
Τιμή / λ.:
Περιγραφή

Συσκευασία: 500 ml

Ύγρο βιοκτόνο-εντομοκτόνο επαφής έτοιμο προς χρήση. Ιδανικό για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων όπως: Κουνούπι τίγρης- φλεβοτόμοι, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ακάρεα, ψαράκια, ψύλλους, σκόρους, μυριάποδα, αράχνες , ψαλίδες, μύγες κτλ.

Εφαρμογή: Eπιφάνειες εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού όπου κάθονται τα έντομα. Το προιόν είναι έτοιμο για χρήση. Ανακινείστε καλά τη φιάλη αναστρέφοντάς την μερικές φορές. Το προϊόν χρησιμοποιείται στη δόση των 5ml/m2. Ψεκάστε από μικρή απόσταση μέχρι να διαβραχούν καλά, χωρίς να τρέχουν σταγόνες, όλα τα σημεία στα οποία είναι πιθανόν να κρύβονται ή να περπατήσουν τα έντομα. Σε όσες επιφάνειες είναι δυνατόν να γίνει, ψεκασμός, μπορείτε να κάνετε επάλειψη με πινέλο χρησιμοποιώντας το ίδιο διάλυμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑ ΕΝΤΟΜΟ

Κουνούπια

Οι εσωτερικοί τοίχοι και οι οροφές των μόνιμων ή εποχιακών κατοικιών, στάβλων, μανδριών, αποθήκες κλπ. Είναι τα σημεία εφαρμογής ανάλογα με τις προτιμήσεις των τοπικών ειδών κουνουπιών. Ανάλογα επίσης με το που συνηθίζουν να κάθονται τα είδη αυτά, ο ψεκασμός περιορίζεται στο κατώτερο μέρος των τοίχων ή στο ανώτερο και την οροφή ή ακόμη γίνεται γενικός ψεκασμός. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ανάγκη να γίνει ψεκασμός στην κάτω επιφάνεια των επίπλων ή τις εξωτερικές προεκτάσεις της στέγης.

Μύγες:

Οι εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες των καταλυμάτων των ζώων (στάβλοι κλπ.), των κατοικιών και άλλων κτισμάτων, με ιδιαίτερη προσοχή στις γωνιές. Όταν η μέση θερμοκρασία είναι υψηλή, οι μύγες παραμένουν σε μεγάλο ποσοστό στις εξωτερικές επιφάνειες των οικημάτων, σε φράχτες κλπ.

Φλεβοτόμοι:

Οι εσωτερικές επιφάνειες των εισόδων και των υπνοδωματίων των κατοικιών και ιδιαίτερα στις γωνίες, οι εξωτερικές επιφάνειες των κατοικιών γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα, όπως και στα οικήματα των ζώων και τους πέτρινους μανδρότοιχους.

Κατσαρίδες:

Σκοτεινά και υγρά σημεία σε υπόγεια, σοφίτες και αποθήκες, κατά μήκος των σοβατεπιών, γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, μέσα και κάτω από ντουλάπια ή άλλα μεγάλα αντικείμενα, γύρω και κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές, στις τουαλέτες.

Μυρμήγκια:

Γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα, κατά μήκος των σοβατεπιών, στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και του πατώματος, πίσω και κάτω από ντουλάπια, κάτω και πίσω από ηλεκτρικές συσκευές και μεγάλα αντικείμενα, κάτω από τον νεροχύτη, γύρω από το σιφώνιο της τουαλέτας και γενικά σε κάθε σημείο που περπατούν μυρμήγκια

Ψαράκια:

Πίσω από ράφια ή ντουλάπια, στα ράφια των βιβλιοθηκών, πίσω από ξεκολλημένες ταπετσαρίες, στα σημεία εξόδου των αγωγών ύδρευσης, αποχέτευσης και θέρμανσης, όπως και κάθε σημείο στο οποίο παρατηρείται συγκέντρωση αυτών των εντόμων.

Ψύλλους ανθρώπου:

Στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και του πατώματος.

Σκόρους:

Στις εσωτερικές επιφάνειες των ντουλαπιών ιδίως στις γωνίες και στην κάτω επιφάνεια χαλιών.

Ακάρεων της σκόνης των σπιτιών:

Στα κενά των ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και του πατώματος καθώς και στα σημεία που συνήθως κάθονται σκύλοι.

Ψαλίδες, μυριάποδα:

Στις εισόδους, στα σοβατεπιά, σε σκοτεινά και υγρά σημεία, κάτω από το νεροχύτη, γύρω από τους αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης, σε σκοτεινά ντουλάπια. Ιδιαίτερη προσοχή στα υπόγεια, στις αποθήκες και τις σοφίτες. Εξωτερικά, σε κάθε σημείο της οικοδομής που έρχεται σε επαφή με το έδαφος μέχρι ύψους 60 εκατοστών και ιδιαίτερα στις κοιλότητες των τοίχων. Επίσης σε σωρούς από πέτρες, χόρτα και καυσόξυλα και στις κοιλότητες των μαντρότοιχων.

Σύνθεση: Delamethrin 0,027% β/β και Pyrethrins I+II 0,12% β/β.

Μοιραστείτε το

Φυτά 4 Εποχές
28 χιλ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ 190 14 Αφίδναι
Tηλ: 2295022440 Fax: 2295023277 Τ.Θ. 46507
email: info@4epoches.com

Ωράριο λειτουργίας
Από Νοέμβριο έως Μάρτιο: 08.00 - 17.30
Από Απρίλιο έως Οκτώβριο: 08.00 - 20.00
Ανοικτά και τα Σαββατοκύριακα με το ίδιο ωράριο

Visa Mastercard Maestro Diners Amex Discover

 

vbv
sc 86x47

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.