4epoches logo3
logo new small4
Εμπορία Φυτών - Καλλωπιστικών Δέντρων - Υλικών Κηποτεχνίας
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
banner kallopistika fyta2 banner esperidoeidi banner ampeli2
banner dentra elias
banners karpofora3 banner frouta dasous

banner laxanokipos

Η εταιρία ¨ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ¨ Γ. ΠΑΥΛΟΣ – Π. ΧΟΛΗΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1997. Δραστηριοποιήθηκε, στον τομέα της εμπορίας καλλωπιστικών δένδρων, φοινικοειδών, θάμνων και γενικά φυτών μικρής και μεγάλης ανάπτυξης. Με την δυναμική της παρουσία, την σωστή οργάνωση, την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, την υπευθυνότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να συγκαταλέγετε μεταξύ των μεγαλυτέρων και πλέον σοβαρών εταιριών του κλάδου.

Στον σύγχρονο εκθεσιακό της χώρο – σημείο πώλησης – ο πελάτης επιλέγει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δένδρων και θάμνων κατάλληλων για το Αστικό και Περιαστικό Πράσινο. Κωνοφόρα, Φοινικοειδή, Καρποφόρα, Θάμνοι, Ανθοφόρα και άλλα καλλωπιστικά δένδρα, συνολικά πάνω από 1000 είδη φυτών, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διαθέτει και προσφέρει στους πελάτες της και άλλα προϊόντα που έχουν σχέση με το πράσινο και την κηποτεχνία, όπως: φυτά εσωτερικού χώρου, αρδευτικά συστήματα, λιπάσματα, γλάστρες, διακοσμητικές πέτρες, φυσικός και συνθετικός χλοοτάπητας, σπόρους, βολβούς, κηπευτικά & βιολογικά χώματα, εδαφοβελτιωτικά εδάφουςπάσσαλοι στήριξης, βιολογικά προϊόντα, λαχανικά και φυτά για νέες καλλιέργειες.

Η εταιρία με την επάρκεια των προϊόντων της, μπορεί να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις κάθε ιδιωτικού ή δημόσιου χώρου, πλατείες και πάρκα, δενδροφύτευση οδών, ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και ιδιωτικούς κήπους κ.α. Η συνεργασία με έμπειρο επιστημονικό, τεχνικό και εργατικό δυναμικό, γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου και κατασκευαστές έργων πρασίνου, εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα που ικανοποιεί κάθε ανάγκη των πελατών της, και τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ του χρόνου.

Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα φυτώρια του εξωτερικού δίνουν την δυνατότητα για απ' ευθείας εισαγωγές φυτών που δεν παράγονται στην Ελλάδα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής.


Οι υγειονομικοί έλεγχοι όπως και ο έλεγχος προσαρμοστικότητας των φυτών στις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες, και οι νόμιμες άδειες λειτουργίας και ελέγχου από το αρμόδιο υπουργείο, πιστοποιούν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Η εταιρία εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα, σε συμφωνία με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το πεδίο εφαρμογής: Εμπορία φυτών, καλλωπιστικών δένδρων και υλικών κηποτεχνίας. Η ανωτέρω πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την Διαδικασία Επιθεώρησης και πιστοποίησης της TUV AUSTRIA HELLAS και επιτηρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

  ... ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΧΗ

ΠΩΛΗΣΗ: ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

banner xlootapitas

banner xylia
 
banner kadoi 2
 
banner syntheseis6
 
banner protaseis ekdiloseon
 
banner vivlia
 
banner kipos epoxes2

Φυτά 4 Εποχές
28 χιλ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ 190 14 Αφίδναι
Tηλ: 2295022440 Fax: 2295023277 Τ.Θ. 46507
email: info@4epoches.com

Ωράριο λειτουργίας
Από Νοέμβριο έως Μάρτιο: 08.00 - 17.30
Από Απρίλιο έως Οκτώβριο: 08.00 - 20.00
Ανοικτά και τα Σαββατοκύριακα με το ίδιο ωράριο

Visa Mastercard Maestro Diners Amex Discover

 

vbv
sc 86x47

symbol fb     symbol twitter     flag gr round     flag gb round     flag de round