Ακτιβοζίνη για Kηπευτικά

Εκτύπωση
Τιμή πώλησης 3,98 €
ποσότητα φόρου
Τιμή / λ.:
Περιγραφή

Ζουμεροί νόστιμοι καρποί- πλούσια παραγωγή. Οργανικό λίπασμα από 100% φυσικά συστατικά

Η Βιολογική Ακτιβοζίνη για κηπευτικά είναι ένα 100% οργανικό λίπασμα κατάλληλο για όλα τα κηπευτικά, λαχανικά, κονδυλώδη-βολβώδη φυτά, καρποφόρους θάμνους, κληματαριές και ακτινίδια.

Η σύνθεση της αλλά και η οργανική της ουσία εξασφαλίζουν στα φυτά σας πλούσια ανθοφορία, υγιή ανάπτυξη και ζουμερούς καρπούς χωρίς τον κίνδυνο καψίματος. Επιπλέον, η οργανική ουσία βελτιώνει την δομή του εδάφους και ενεργοποιεί τους διάφορους μικροοργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε αυτό, με αποτέλεσμα ο κήπος και η βεράντα σας να σφίζουν από υγεία και ζωντάνια. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε κάλλιο εγγυάται για την συγκομιδή καλοθρεμμένων καρπών, κονδύλων και βολβών. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

Λόγω της οργανικής της σύνθεσης, τα θρεπτικά στοιχεία δεν ξεπλένονται με τα ποτίσματα. Παραμένουν στο έδαφος κοντά στην ρίζα η οποία απορροφά όταν έχει ανάγκη. Αποτελείται από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Ασφαλές για ανθρώπους και κατοικίδια

Σύνθεση:
NK 2-20 + 30% οργανική ουσία

Οδηγίες χρήσης:
Παραχώστε 1-3 κουταλιές της σούπας σε κάθε γλάστρα ανάλογα με το μέγεθος ή 1-2 κουταλιές της σούπας ανά μικρό φυτό στο έδαφος ή 400 gr ανά 10 m2.
Ακολουθεί πότισμα
Εφαρμογή:κάθε 20-25μέρες.

Διατίθεται σε συσκευασία: 400 gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.